Úvod »» tlačená kniha "KVÁSKOVANIE Recepty z kvásku"+ bonusy


        

tlačená kniha "KVÁSKOVANIE Recepty z kvásku"+ bonusy

ďalšie naskladnenie/ druhá dotlač vyjde: 1.3.2017 objednávkou si tovar vopred rezervujete

novinka top produkt

 

Číslo produktu: 11001
cena bez DPH: 27,18 €
cena s DPH (10 %):
29,90 €

do košíka:
  ks  
Strážny pes

Popis tovaru

KVÁSOK A KVÁSKOVÉ PEČENIE

KVÁSOK A KVASNICE. KVASENÝ ALEBO KYSNUTÝ?

Veľa ľudí tieto dve veci neodlišuje, a pritom je v nich veľký rozdiel. Nielen v tom, z čoho sa kvások a kvasnice skladajú, ale aj v tom, aký dopad majú na naše zdravie, ako sa v našom tele správajú a v čom nám pomáhajú alebo škodia.

Kvások nie je žiadnym moderným výmyslom, ale je známy už 5 000 rokov. Možno si pamätáte svoje staré mamy, ako kváskový domáci chlieb zvykli piecť doma.

PREČO JESŤ KVÁSKOVÝ CHLIEB?

Chlieb upečený z kvásku je pre naše zdravie prospešný. Tu je 6 hlavných dôvodov, prečo kváskový chlieb uprednostniť:

  1. Je pripravený úplne bez chémie – bez rôznych prídavných látok. Kváskový chlieb sa dá upiecť už z troch surovín:  múka, voda, soľ. Prípadne ho môžete dochutiť a to rôznymi bylinkami, koreninami alebo semienkami.
  2. Je ľahšie stráviteľný – vďaka baktériám mliečneho kvasenia. Znamená to, že po zjedení kváskového chleba vám už nebude bývať ťažko na žalúdku, ani vás nebude nadúvať.
  3. Vydrží dlhšie – pri kvasení vzniká kyselina mliečna, ktorá chlieb prirodzene konzervuje. Kváskový chlieb sa dá bez problémov jesť aj týždeň.
  4. Neprekysľuje organizmus– baktérie z kvásku neprekysľujú náš organizmus, naopak rozkladajú škroby a bielkoviny prítomné v múke. Preto je pre náš organizmus s kváskom upečený chlieb pre zdravie prospešný a prijateľnejší.
  5. Je nadýchaný – kvasinky obsiahnuté v kvásku produkujú plyn oxid uhličitý, ktorý je obsiahnutý následne v ceste, čím sa stáva cesto nadýchanejšie.
  6. Chutí famózne! Krásne voňavý s chrumkavou kôrkou, nadýchanou a vláčnou striedkou vo vnútri. Taký býva domáci kváskový chlebík. Každý, kto ho vyskúšal, tvrdí, že iný už nechce.

Z kvásku upečiete a uvaríte veľmi veľa rôznych vecí: nielen kváskový chlieb, ale aj kváskové rožky, žemličky, kváskové koláče, vianočku, buchty, či makovky, na slano, na sladko, kváskový lepkový alebo aj bezlepkový chlieb. Vždy podľa chute, nálady a domácej požiadavky.

Pozrite sa, aké dobroty sa dajú s kváskom pripraviť:

Povedali o knihe čitatelia:

  • “Aj ja ju mam od dneska doma a som nadsena. Najradsej by som poslala deti a muza na tyzden prec,zavrela sa do kuchyne a vyskusala kazdy jeden recept. Dakujem za uzasnu knihu! ” Andrea H.R.
  • “Chtěla bych vám moc poděkovat dnes mi přišla a je úžasná jsem z ní hrozně moc nadšená a moc děkuji za podpisbudu se těšit na dalšíDaniela D.
  • “Ahojte  knižka mi dorazila sa mi veľmi páči, som spokojná s ňou, teším sa a už sa len pustiť do kváskovania  ďakujem Vám za ňu  aj za podpis  Jane B.
  • “Aj mne prišla dnes. Je tak nádherne tlačiarensky voňavá  Naozaj je poriadne ťažká, taká nabitá múdrosťami, vedomosťami a skúsenosťami, ako náš kvások  Príjemný obal, skvelé fotky a chutnučké recepty. Je to taký mix modernosti prepojený s našimi zručnými predkami. Tešííííím :-)” Mária Ž. K.
  • “Este raz dakujem za knizku. JA,manzel,syn,babka,dedko…vsetci “tlacime” cokoladove rozteky a su mnaaaaam! Andrea H.R.
  • “Prvý chlebík pečený podľa knižky Kváskovanie sa nám s deťmi krásne podaril. Mladšia dcérka poctivo miesila Ďakujeme za úžasnú knihu” Janka F.
  • “Mnohokrát děkuji za knihu, je nádhernáááá! :))))” Martina K.
  • “Dnes poobede mi došla kniha. Wau tá je ťažká a krásne voňavá. Teším sa kedy už z nej niečo upečiem a dám na kváskovanie.sk. Potešilo ma aj Vaše venovanie”  Natália M.
  • “Ďakujem ďakujem ďakujem knižku už mám doma ja kraaaaasna! Dala som si ju doručiť do práce, tak som sa s kolegyňami vytešovala. Mám skvelý deň!!!!” Zuzana G.

Viac receptov a informácií nájdete na www.kvaskovanie.sk

MDI1Yj
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod


Zadajte Váš e-mail: